ReSound / Beltone

Näytä yhdellä sivulla
Lajitteluperuste:

Gn Resound kuulolaitteiden varaosat

Resound: Osana GN-konsernin maahantuontia

Resound on maailman johtava kuulokojeiden valmistaja, joka tarjoaa asiakkailleen innovatiivisia ja laadukkaita ratkaisuja kuulovaikeuksiin. Yrityksellä on Uudellamaalla kaksi yksityistä jälleenmyyjää, jotka sijaitsevat Espoon Leppävaarassa, sekä Olarissa.

Alta löydät varaosat Resound kuulolaite -mallillesi eri kokovalikoimissa. 

Yrityksen tuotteet ovat teknologisesti edistyksellisiä ja tarjoavat luotettavan äänenlaadun sekä mukavuuden käyttäjälle. Resound-kuulolaitteet tarjoavat erinomaisen kuulokokemuksen, joka on räätälöity käyttäjän yksilöllisiin tarpeisiin. Avoimet ja suljetut tipit, joita on saatavilla eri kokoisina (5mm-10mm), mahdollistavat kuulolaitteen personoinnin käyttäjän korvan mukaan, mikä parantaa sekä mukavuutta että äänenlaatua. Löydät varaosat alta, verkkokaupastamme kaikille tuotteille on ilmainen toimitus. Tuotteet ovat myös helposti saatavilla puhelimitse; Voit soittaa meille ja tilata kätevästi tarvitsemasi varaosat kuulolaitteeseen numerosta 050-357 7727.

 

Tarjoamme tukea ja neuvontaa kuulolaitteen käytössä: Autamme sinua löytämään oikeanlaisen tipin kuulolaitteeseesi (avoin / tulppaani tai suljettu) jokaisen yksilöllisten tarpeiden mukaan, mikä varmistaa parhaan mahdollisen kuulokokemuksen.

 

Yksi GN Resoundin suosituimmista tuotteista on ReSound LiNX Quattro -kuulokoje. Ole yhteydessä audiologiin tai asiantuntijaan oikean kuulolaitteen löytämiseksi. Tämä huippuluokan laite tarjoaa täysin langattoman yhteyden älypuhelimeesi, mikä mahdollistaa helpon säätämisen ja ohjelmien vaihtamisen suoraan puhelimestasi käsin. Voit siis unohtaa perinteiset säätönapit, digitalisoitumisen myötä pääset muokkaamaan kuulolaitettasi puhelimen välityksellä, jos tarve tulee.

 

Resoundin yksityiset jälleenmyyjät Espoossa auttavat sinua valitsemaan juuri sinulle sopivan kuulokojeen, varaosat löydät meiltä. He tekevät perusteellisen kuulontutkimuksen ja keskustelevat kanssasi tarpeistasi ja toiveistasi. Tämän jälkeen he suosittelevat sinulle parhaiten sopivaa tuotetta, joka vastaa juuri sinun tarpeitasi. GN- konsernin maahantuontiin kuuluu Resoundin lisäksi myös Beltonen tuotteet, jotka eivät ole vain teknologisesti edistyksellisiä, vaan ne ovat myös muotoilultaan tyylikkäitä ja huomaamattomia. Kuulokojeet on suunniteltu istumaan mukavasti korvaan ja niiden ulkonäkö on huomaamaton. Voit siis käyttää kuulokojetta huoletta ilman pelkoa siitä, että se herättää turhaa huomiota.

Verkkokaupassamme myydään varaosia kaikkiin ReSoundin ja Beltonen kuulolaitteisiin.

 

Yleisimpiä varaosia kuulolaitteelle:

  • Kuulokojeparistot
  • Vahasuojat
  • Tipit (sovitteet)

Soundilla on kahta eri tippi sarjaa. Helpoiten ne tunnistaa väristä. Uudemmat Surefit tipit ovat harmaita ja vanhemman mallin tipit ovat läpinäkyviä/värittömiä. Surefit tipit ovat käytössä ReSoundin uudemmissa kojemalleissa (ReSound LiNX 2 kojeesta alkaen). Molemmista tipeistä on saatavilla kolmea eri kokoa S(5mm), M(7mm), L(10mm), Tulppaani tippiä on vain yhtä kokoa. ReSoundin kojeissa on muutamaa eri vahasuoja vaihtoehtoa riippuen mallista. Tarkista aina itsellesi sopiva vahasuoja kuulokojeen käyttöohjeesta.