1 - 1 / 8 tuloksesta

Kuulokojeen kuivauslaite

80,00


Neuroth kuulokojeen kuivauslaite.

 

Tällä loistavalla kuivauslaitteella saat kuivattua kuulokojeesi yönaikana, samalla tappaen 99% kaikista bakteereista. Varsinkin hikoillessa kuulokoje kerää paljon nestettä, sillä se on koko ajan kosketuksissa hiuksiin ja päänahkaan. Kosteus saattaa aiheuttaa kuulokojeen pätkimistä sekä muita toimintahäiriöitä. Mikäli huomaat, että varsinkin kesällä tai liikuntasuoritusten jälkeen kuulokojeesi käyttäytyy näin, on syy silloin kuulokojeeseen kerääntyneestä kosteudesta. Tämän saa helposti poistettua käyttämällä päivittäin kuivauslaitetta kuulokojeelle. Myös kuulokoje itse aiheuttaa kondenssivettä joka ajan myötä saattaa aiheuttaa kuulokojeelle toimintahäiriöitä.

 

Kuivausrasia sisältää myös 10kpl puhdistusliinoja, joilla voit puhdistaa kuulokojeesta suurimmat liat ennen sen asettamista kuivauslaitteeseen. Voit ostaa jälkikäteen myös lisää kuivausliinoja meiltä. Löydät ne verkkokaupastamme nimellä Cedis puhdistusliina.

 

PerfectDry UV360 kuivauslaite kuivaa kuulokojeet kiertävällä, lämpimällä ilmalla. Puhdistuksen aikana UV-C-valo poistaa 99,9% kaikista bakteereista ilman kemiallisia aineita. Kuivauslaite toimii kaikentyyppisille kuulolaitteille. Kuivauslaitetta suositellaan käytettäväksi kuulokojeidesi yön yli säilyttämiseen. Näin kuulokojeesi pysyy tallessa ja saat aina aamulla puhtaat ja kuivat kuulokojeet.

 

Kuivausrasia katkaisee automaattisesti virtansa, kun kuivausohjelma on loppunut. Voit siis huoletta jättää kuulokojeesi yöksi kuivauslaitteeseen. Kuivausohjelma kestää 45min ja kuivauslaitteen merkkivalo sammuu, kun ohjelma on valmis.

 

Käyttöohje:

1. Kytkei kuivauslaitteeseen sähkö mukana tulevalla virtajohdolla. Sininen led-valo syttyy, kun laitteeseen on kytketty virta. Merkkivalo sammuu 30 sekunnin kuluttua, mikäli laitetta ei käytetä.

2. Puhdista suurimmat liat kuulokojeestasi mukana tulevalla puhdistus liinalla, joka on tarkoitettu juuri kuulokojeen puhdistukseen. Seuraavaksi avaa kuulokojeesi paristo kotelo (Pariston voi jättää kojeeseen sisään kuivauksen ajaksi).

3. Sulje kuivauslaitteen kansi ja paina käynnistysnappia. Sininen led-valo vilkkuu hitaasti, kun laite on käynnissä. Laite käynnistyy vain kerran ennen kuin kansi avataan uudestaan. Kuivauslaite sammuu automaattisesti, kun kuivausohjelma on valmis. Kuivausohjelma kestää 45 minuuttia, jonka jälkeen sininen merkkivalo sammuu.

4. Kun merkkivalo on sammunut, voitte ottaa kuulokojeen pois kuivauslaitteesta takaisin käyttöön.

Suosittelemme myös


Selaa tätä tuoteryhmää: Puhdistusvälineet
1 - 1 / 8 tuloksesta