Sovellus

 

Tervetuloa Kuuloasi-verkkokauppaan

Meiltä löydät laadukkaat kuulotarvikkeet, kuten kuulolaiteparistot ja -varaosat kaiken merkkisiin kuulokojeisiin. Mikäli tuotteita ei löydy kaupasta, tai haluatte tilata tuotteet puhelimitse, voitte soittaa numeroon 050-357 7727. Olemme tavoitettavissa arkisin 8-16. Verkkokaupassamme kaikilla tuotteilla on ilmainen toimitus Suomessa. Tykkää meistä Facebookissa ja pysyt ajan tasalla uusimmista tarjouksista!

 

Olemme laadukkaita kuulotarvikkeita myyvä verkkokauppa. Löydät valikoimastamme laadukkaat kuulotarvikkeet netistä, kuten kuulokojeen paristot ja varaosat, kuulonsuojaimet sekä puhdistusvälineet. Myymme kaikkia varaosia joita kuulokojeeseen voi tarvita, kaiken merkkisille kuulokojeille. Meille on tärkeää asiakaslähtöisyys, joustavuus ja luotettavuus.

 

Laadukkaat kuulotarvikkeet netstä - kilpailukykyiseen hintaan! Toimitamme kaikki kuulotarvikkeet ja muut tuotteet nopealla aikataululla. Lähetämme tilaukset mahdollisimman nopeasti ja laitamme tavaran liikkeelle meiltä niin nopeasti kuin mahdollista. Löydät valikoimastamme myös kuulolaitteiden vahasuojat ja myymme vahasuojia kaikkiin kuulokojemalleihin. Vahasuojan avulla voit varmistaa, että kuulolaite ei vaurioidu korvassa muodostuvan vahan vuoksi, joka tukkii laitteen. Meiltä löydät useita eri vahasuojamalleja, joista löytyy jokaiselle sopiva. Lisätietoa vahasuojista ja muista tarvikkeista löydät sivuiltamme.

 

Kannattaa myös tarkistaa tarjoustuotteet, etsimäsi tuote saattaa löytyä sieltä edullisesti. Tutustu verkkokauppaamme mukavasti omassa rauhassasi. Voit ottaa meihin yhteyttä kaikissa kuulotarvikkeita ja muita kauppamme tuotteita koskevissa kysymyksissä. Löydät sivuiltamme lisätietoa toimitusehdoistamme sekä toimitus- ja maksutapamme. Mikäli et löydä etsimääsi tietoa sivuiltamme, neuvomme mielellämme ja voit soittaa meille arkisin 8-16 tai laittaa meille sähköpostia osoitteeseen info@kuuloasi.fi

 

kuuloasi.fi Facebook@Kuuloasi

 

Lue Lisää klikkaamalla tästä