ReSound SureFit 3 tulppaani tippi

15,00


ReSound SureFit 3 Tulppaani Tippi: Parannettu Kuulokokemus

 

Laadukas Sovite Kuulokojeisiin

Tervetuloa Kuuloasi-verkkokauppaan, jossa esittelemme ylpeinä ReSoundin huippulaadukkaan tuotteen: ReSound SureFit 3 tulppaani tippisovite kuulokojeisiin (tuotekoodi: 21432300). Tämä innovatiivinen kuulotarvike on suunniteltu tarjoamaan erinomaista äänenlaatua ja mukavuutta. Lue lisää tästä kätevästä lisävarusteesta ja sen eduista.

 

Korkealaatuinen Kuulotarvike

ReSound SureFit 3 tulppaani tippisovite on osa suosittua SureFit-sarjaa ja sopii täydellisesti uusimpiin ReSound-kuulokojeisiin, kuten ReSound LiNX2, ENYA, LiNX 3D, LiNX Quattro, Key ja ONE -malleihin. Vanhempiin malleihin käy ainoastaan vaalea tippisovite. Sovitteen asettaminen kuulokojeen päähän tekee kuulokojeen käytöstä erittäin mukavaa. Sovitetta voi vaihtaa tarpeen mukaan, ja se kiinnittyy ja irtoaa helposti.

 

Miksi Valita Tulppaani Sovite?

ReSound SureFit 3 tulppaani tippisovitteen tiiviimpi istuvuus korvassa vähentää vinkumisen riskiä verrattuna avoimeen tippisovitteeseen. Tulppaani tippisovite tunnetaan myös nimellä kartiotippi ja vastaa joiltain osin suljettua tippisovitetta. Näillä sovitteilla on samat tärkeimmät ominaisuudet, erityisesti matalien äänien parempi vahvistaminen verrattuna avoimeen tippisovitteeseen. Suosittelemme aina keskustelemaan audiologin kanssa ennen tippisovitteen vaihtoa, koska sopivan mallin valinta riippuu kuulosi ominaisuuksista.

 

Koko Valinnan Vapaus

ReSound SureFit 3 tulppaani tippisovite on saatavilla vain yhdessä koossa, mutta sen joustava muotoilu mahdollistaa sen sopivuuden useimpiin korviin ilman eri kokoja.

 

Yhteensopiva Myös Vanhojen Tippisovitteiden Kanssa

Nämä tippisovitteet sopivat myös kuulokojeisiin, joissa on käytetty vanhempia SureFit 2 -tippejä (tuotekoodi: 19398500).

 

Käyttöohjeet:

1. Irrota vanha tippisovite: Jos sinulla on jo tippisovite kiinnitettynä kuulokojeeseen, irrota se varovasti vetämällä.

2. Kiinnitä uusi tippisovite: Paina uusi ReSound SureFit 3 tippisovite kiinnityspaikkaan kuulokojeessasi varmistaaksesi tukevan kiinnityksen.

 

Käyttövinkkejä:

- Jos kohtaat ääniongelmia, kuten äänen vääristymiä, varmista, että tippisovite on oikein kiinnitetty ja puhdas.
- Jos tunnet epämukavuutta tai kipua, ota yhteyttä kuulontutkijaan. He voivat auttaa sinua parantamaan kuulokokemustasi.
- Säilytä ylimääräisiä ReSound SureFit 3 tippisovitteita puhtaassa ja kuivassa paikassa, jotta voit vaihtaa ne tarvittaessa.

 

Pakkauksen Sisältö:

ReSound SureFit 3 tulppaani tipit myydään 10 kappaleen pakkauksissa, joten sinulla on varmasti riittävästi varusteita kuulokojeidesi tarpeisiin.

 

Osta nyt ReSound SureFit 3 tulppaani tippisovite ja paranna kuulokokemustasi. Tämä laadukas ja mukava kuulotarvike on saatavilla Kuuloasi-verkkokaupasta. Tarjoamme nopean toimituksen ja luotettavan laadun. Älä enää siedä epämukavuutta kuulokojeidesi kanssa – valitse SureFit 3 tulppaani tippisovite ja nauti selkeästä äänestä ja miellyttävästä käyttökokemuksesta.

Suosittelemme myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: ReSound / Beltone, Kuulokojevaraosat