Cedis puhdistustabletti 20kpl

10,00


Cedis puhdistustabletti

 

Cedis kuulokojeen puhdistustabletit: Helppo ja tehokas tapa pitää kuulokojeesi puhtaana

 

Cedis kuulokojeen puhdistustabletit tarjoavat käyttäjille helpon ja tehokkaan tavan pitää kuulokojeensa puhtaana ja hygieenisenä. Nämä tabletit on suunniteltu erityisesti kuulokojeiden puhdistukseen ja desinfiointiin, auttaen poistamaan vaivattomasti korvavahan, lika ja bakteerit.

 

Tabletit sisältävät aineita, jotka ovat turvallisia kuulokojeille, mutta tehokkaita puhdistuksessa. Ne voivat liuottaa ja poistaa rasvaa, vahaa ja muita epäpuhtauksia, jotka voivat kertyä kuulokojeen osiin ja vaikuttaa niiden suorituskykyyn. Puhdistustabletit tarjoavat myös desinfiointivaikutuksen, joka auttaa poistamaan bakteerit ja mikro-organismit, jotka voivat aiheuttaa infektioita tai hajuja.

 

Käyttö on yksinkertaista: riittää, kun liuotat yhden puhdistustabletin sopivaan määrään vettä ja upotat kuulokojeen osat tähän liuokseen. Tabletti alkaa välittömästi toimia, irrottaen ja puhdistaen epäpuhtauksia. Riittää, että annat osien olla liuoksessa suositellun ajan, jonka jälkeen voit huuhdella ne puhtaalla vedellä ja kuivata perusteellisesti ennen uudelleenkäyttöä.

 

Cedis kuulokojeen puhdistustabletit ovat suunniteltu tarjoamaan tehokkaan puhdistusprosessin samalla säilyttäen kuulokojeen laadun ja kestävyyden. Ne ovat erityisen hyödyllisiä henkilöille, joilla on taipumus tuottaa runsaasti korvavahaa tai jotka altistuvat usein kosteudelle tai pölylle.

 

Huomioi, että ennen tuotteen käyttöä on aina hyvä tarkistaa valmistajan ohjeet ja suositukset puhdistuksen suhteen. Tämä varmistaa parhaan mahdollisen tuloksen ja auttaa säilyttämään kuulokojeesi toimintakunnossa ja pitkäikäisenä.

 

Cedis kuulokojeen puhdistustabletit tarjoavat kätevän ja tehokkaan ratkaisun pitää kuulokojeesi puhtaana ja hygieenisenä. Säännöllinen puhdistus ja hoito voivat parantaa kuulokojeen suorituskykyä, äänenlaatua ja käyttöikää, ja nämä tabletit tarjoavat juuri siihen tarvittavan avun.

 

Cedis puhdistustabletit pitävät kuulokojeesi korvakappaleet puhtaana. Puhdistustabletit on tarkoitettu vain korvakappaleen pesuun, kuulokojetta ei saa missään tilanteessa pestä. Cedis puhdistustabletit on käteviä ja helppokäyttöisiä. Saat putsattua korvakappaleesi kuin itsestään. Korvakappale suositellaan pesemään kerran kuukaudessa tai useammin mikäli korvasta erittyy runsaasti vahaa. Korvakappaleen pesun yhteydessä on aina hyvä vaihtaa myös kuulokojeen väliletku, näin kuulokojeen huolto pysyy säännöllisenä ja kuulolaite aina puhtaana ja toimintakykyisenä.

 

Ohjeet puhdistustabletin käyttöön:

- Laita purkkiin tai lasiin vettä.

- Laita puhdistustabletti veden sekaan.

- Irroita korvakappale kuulokojeesta sekä letkusta.

- Laita korvakappale likoomaan purkkiin, jossa on vesi ja puhdistustabletti.

- Anna korvakappaleen liueta vähintään 15 minuuttia ja maksimissaan 8 tuntia.

- Kun otat korvakappaleen pois pesusta, on hyvin tärkeä kuivata äänikäytävä ja ilmastointi aukko huolellisest. Helpoiten tämä käy Cediksen kuivauspumpulla, jonka jälkeen voit vielä viimeistellä putsauksen ja varmistaa ettei äänikäytävään ole jäänyt vettä Cediksen puhdistusnarulla.

- Suosittelemme korvakappaleen pesua illalla, jolloin korvakappaleen voi antaa kuivua yön yli ennen kuin sen laittaa takaisin kuulolaitteeseen kiinni.

 

Puhdistustabletit myydään 20kpl paketissa.
 

Suosittelemme myös

Kuivauspumppu
10,00

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Kuivauspumppu
10,00

Selaa tätä tuoteryhmää: Puhdistusvälineet